×

Change Language

FI EN
×
×

Pinnoitus

Käytämme pinnoituksessa rumpu- ja ripustuspinnoituslinjastoja. Rummulla pinnoitettavien kappalaleiden koko vaihtelee muutamasta millimetristä muutamaan senttimetriin. Ripustuslinjastolla suurin kappaleen koko on 450 x 100 x 350 mm.

Laadunvalvontaan käytämme pinnanpaksuusmittaria (Fisherscope X-ray System XDL).

Pinnoitettavat materiaalit

Yleisimmät pinnoitettavat materiaalit ovat teräs, alumiini, messinki, kupari ja ruostumaton teräs.

Pinnoitteet

Pinnoitteina käytämme mm. kuparia, nikkeliä, hopeaa ja kultaa.

Kuparilla saadaan tehtyä kiiltävä pinta, joka tasoittaa hyvin pinnan epätasaisuuksia.

Kiiltonikkeli on elektrolyyttinen pinnoite, jolla saavutetaan hyvä peittokyky. Nikkeli sallii kappaleen taivutukset ilman pinnoitteen halkeilua. Kemiallinen nikkeli on antimagneettinen. Fosforipitoisuus pinnoitteessa on noin 10%.

Hopeapinnoite sopii erityisesti elektroniikkateollisuuden komponenteille. Se antaa hyvän sähkön- ja lämmönjohtavuuden sekä parantaa juotettavuutta.

Kultapinnoitetta käytetään paljon elektroniikkateollisuuden liittimissä hyvän sähkönjohtavuuden ansiosta. Kulta antaa kauniin kiiltävän pinnan, joka heijastaa hyvin valoa.

Anodisointi

Teemme myös alumiinin anodisointia. Prosessissa kappaleen pintaan kasvatetaan huokoinen ja kova alumiinioksidikerros. Anodisointi lisää alumiinin korroosion ja kulumisen kestävyyttä. Anodisointi tunnetaan myös nimellä eloksointi.

Pinnoitusratkaisut

Ottamalla yhteyttä myyntiin saat tarjouksen pinnoituksesta.

Yhteystiedot